CLASSES VIRTUALS AMB GOOGLE MEET

Encara no realitzes les teves classes de manera virtual o no tens del tot clar com fer-ho? T’expliquem pas a pas com realitzar-les amb l’aplicació Hangouts Meet de Google for Education.

Degut a les circumstàncies provocades pel COVID-19 Google posa a la disposició de les institucions educatives les funcions de Hangouts Meet Premium fins l’1 de Juliol del 2020.

Doncs comencem:
Odoo - Prueba 1 a tres columnas

  • Crea comptes individuals de G Suite per a tots i cada un dels alumnes i professors del centre. 

Odoo - Prueba 2 a tres columnas

  • Només habilita les funcions Premium del Hangouts Meet per professors, de tal manera que només ells puguin gravar, transmetre en viu i organitzar reunions de 250 persones.

Odoo - Prueba 3 a tres columnas

  • Limita l’ample de banda del Meet als usuaris d’una unitat organitzativa específica, configurant la qualitat del vídeo predeterminada a la Consola d’Administració de Google.

Odoo - Prueba 3 a tres columnas

  • Realitza transmissions en viu i grava-les, en lloc de demanar als alumnes que s’uneixin en viu. Per aconseguir reunions més interactives, utilitza les preguntes de presentacions durant la transmissió.

Odoo - Prueba 3 a tres columnas

  • Al utilitzar el Hangouts Meet, desactiva la teva càmera i mostra únicament la teva imatge de perfil.

Odoo - Prueba 3 a tres columnas

  • Es possible que alguns alumnes no disposin d’un Chromebook o un ordinador, en aquest cas poden accedir-hi també des d’un dispositiu mòbil.

Odoo - Prueba 3 a tres columnas

  • Activa el subtitulat instantani al Hangouts Meet per aquells alumnes amb alguna discapacitat auditiva, d’aquesta manera podran comprendre el contingut de la classe. 

Odoo - Prueba 3 a tres columnas

  • Si tens problemes amb l’àudio per Internet, pots provar d’utilitzar algun telèfon mòbil per escoltar.

No deixis que els teus alumnes es quedin sense poder acabar el curs escolar.

Per més informació o dubtes que puguis tenir sobre com acabar el curs escolar de manera virtual pots contactar amb nosaltres, estem a la teva disposició per ajudar-te i assessorar-te.